Svinefillet i mild senneps sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Puds fileterne og skær kødet i skiver. Hak løgene, persillen og karsen. Mål cognacen op.
Varm en pande godt op og brun smørret. Læg kødet i og brun det hurtigt på høj varme. Sluk for blusset, tilsæt cognacen og tænd straks for blusset igen (Eller bare fjern panden fra blusset) Når cognacen er brændt ud, krydder med nymalet peber. Tilsæt creme fraiche og kog op. kog grønsagsfonden og tilsæt den pressede hvidløg. Rør rundt og smag til med salt. Lad alt småkoge et par minutter. Smag til sidst filetsovsen til med sennep og de hakkede urter. Rund af med 1spsk. koldt smør. Serveres med Kogte ris eller kartoffelmos samt salat på separate tallerkener. |
|
Opskriften er vist 13177 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne