Bækørred á la meuniére
Hovedingrediens : LakseFisk - Bækørred Indsendt : |
|
|
Rens ørrederne, det ser flot ud at lade hovedet sidde på, men det er en smagssag. Vend fiskene i salt- og peberblandet mel og ryst dem fri for overflødigt mel. Smelt godt halvdelen af smørret på panden, vent til det er bruset af og er blevet gyldent, læg fiskene på, der skal være god plads, og steg dem ca 5 min på hver side. Øs dem af og til over med stegesmørret, de skal være gyldne og sprøde på begge sider. Anbring dem straks på et varmt fad, dryp med citronsaft og drys rigeligt hakket persille over. Smelt det resterende smør gyldent på panden, hæld det over fisken og servér straks.
Tips: Citronbåde og hvide kartofler, helst en fast pillekartoffel, klæ'r fisken. |
|
Opskriften er vist 17671 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2012-06-10 13:31:58 Denne ret er særdeles forenklet, vi plejer at give smørsausen 2-3 spsk eddike hvis ikke en hollandaisesause, og så for øvrigt servere et kogt blomkål til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne