Flødekartofler uden fløde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
De rå kartofler skrælles og skæres i tynde skiver.
Lægges lagdelt i en ovnfast fad, løget skæres i tynde skiver og drysses over kartoflerne. Mælken varmes med presset hvidløg og krydderierne til kogepunktet. Der jævnes med maizenamel. Sovsen hældes over kartoflerne og fadet sættes i ovnen ved 200 gr. i ca. 5-6 kvarter. Eller til kartoflerne har suget sovsen og har en lettere brun overflade. Mærk efter om kartoflerne er færdigkogte. Kan serveres som tilbehør til mange forskellige retter. |
|
Opskriften er vist 32924 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (93 stemmer) |
|
Kommentarer dosmo - 2007-11-29 14:39:49 Lyder til at være et alletiders alternativ til alm. flødekartofler. Mange tak! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne