Grillet ørredefilet med nye grøntsager

Grillet ørredefilet med nye grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fisk:
6 ørredfileter med skind a ca. 100 g. stk.
 Salt
 peber.
 
 Rygeostsovs:
½ bundtpurløg
4 radiser
80 g.rygeost
 dl.tykmælk
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
1200 g.små nye kartofler
250 g.grønne asparges
4 storetomater
1 citron
 Salt
 peber
 
 Pynt:
 Basilikum eller persille.
 
 
Opskrift:
Sæt 1 liter let saltet vand over at koge, skyl og skrub kartoflerne og kog dem i vandet.

Fisk:
Dup ørredfileterne tørre, drys med salt og peber. Læg fiskene på grillristen, og gril dem 8 - 10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme. Bemærk ! Skindet spises ikke. (Fisken kan også steges på en pande med 20 g smør ca. 7 minutter på skindsiden).

Rygeostsovs:
Klip purløg, og riv radiserne fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Skær 1 cm rodende af de grønne asparges, og kog dem med kartoflerne de sidste minutter af kartoflernes kogetid. Skær tomaterne i halve, og gril dem ved siden af fisken 3 - 4 minutter på hver side.

Server citron til, og pynt med basilikum.

Tips:

Bemærk at kun filet af fisk med skind kan anbefales til at grille direkte på grillrist. Grill gerne fisken i en fiskegrillrist, som lægges direkte oven på grillristen. I stedet for ørred kan bruges filet med skind af makrel, sild, hornfisk, havkat eller laks / regnbueørred, fersk eller frossen





karakterer:
Opskriften er vist 21482 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu