Regnbueørred-roulader med safransauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred Indsendt : Red : |
|
|
Rens og filetér ørrederne, fjern alle ben. Drys med salt og peber på kødsiderne af fileterne og rul dem sammen som roulader. Læg dem med sammenføjningerne nedad i et ovnfast fad. Hæld vinene ved, dæk med folie og sæt fadet koldt, mens saucen tilberedes
. Pil og hak løget og kog det i vin og vineddike, til væsken er kogt ind til ca. ½ dl. Si løgene fra, kom væsken tilbage i gryden, tilsæt safran og kog op. Tilsæt smørret lidt ad gangen under piskning - nu må saucen ikke koge, bot holdes varm. Sæt fiskefadet midt i en 250 grader varm ovn. Fjern folien efter 5 min. og lad fisken bage i yderligere 5-8 min., til købdet bliver hvidligt. Læg ørredfileterne på varme tallerkner og fordel saucen dekorativt. Pynt med sukkerærter og brøndkarse og servér straks. |
|
Opskriften er vist 9381 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne