Ørredslasagne

Ørredslasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fileteret ørred
450 g.frossen hel spinat (1 kg frisk)
5 dl.Sauce Naturel (eller med mælk)
1 æg
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
200 g.lasagneplader
 salt
 peber
50 g.revet ost (f.eks. Samsø eller Mozzarellaost)
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær ørredsfileten i tynde skiver.

Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.

Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, ørred, lasagneplader, spinat, sovs, plader, ørred, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på ørredslagene.

Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12057 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu