Ørredslasagne
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær ørredsfileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs. Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, ørred, lasagneplader, spinat, sovs, plader, ørred, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på ørredslagene. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min. |
|
Opskriften er vist 12057 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne