Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler

Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.ørredfilet
2-4 forårsløg (efter størrelse)
600 g.nye kartofler i både
1 dl.hvidvin
100 g.smør
 dild
 fjordrejer
 krydderurter f.eks., kørvel, dild og purløg
 
Opskrift:
Ørredfiletten skæres ud i passende stykker, lægges på en smurt bageplade og sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Fisken skal være lidt rå i midten, da den inden serveringen har trukket færdig.

Kartoflerne koges til de er næsten færdige. Løgene skæres i store stykker, sauteres i olie og tilsættes de næsten færdige kartofler. Herefter tilsættes hvidvin, som koges 1/4 ind. Til slut tilsættes smør og dild.

Fisken anrettes ovenpå kartoffel/løgblandingen og toppes med fjordrejer og krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 41034 gange,
og udskrevet 880 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu