Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Ørredfiletten skæres ud i passende stykker, lægges på en smurt bageplade og sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Fisken skal være lidt rå i midten, da den inden serveringen har trukket færdig.
Kartoflerne koges til de er næsten færdige. Løgene skæres i store stykker, sauteres i olie og tilsættes de næsten færdige kartofler. Herefter tilsættes hvidvin, som koges 1/4 ind. Til slut tilsættes smør og dild. Fisken anrettes ovenpå kartoffel/løgblandingen og toppes med fjordrejer og krydderurter. |
|
Opskriften er vist 41034 gange,
og udskrevet 880 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne