Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Fiskene skylles, tørres og grilles. Når rygfinnen kan hives ud, er fisken færdig. De nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de med let sauteret spinat.
Saucen: Løget hakkes fint og sauteres med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin som koges 2/3 ind og monteres med smør. Anrettes med de syltede artiskokker, evt. på en grillpind. Retten kan lunes inden servering. |
|
Opskriften er vist 14867 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne