Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Rilette:
Skindet trækkes af ørreden og kødet plukkes af. Kødet vendes med ½ hakket rødløg, hakkede kapers, skallen fra citron og hakket purløg og dild. Tomatsalsa: Tomaterne kvartes, indmaden tages ud og tomaterne skæres i små stykker, vendes med ½ rødløg, estragon, balsamico, safran og 4 spsk. god olie. Aspargesene skæres i tynde skrå skiver som blancheres, vendes med olie, balsamico og lidt krydderurter. Salaten vendes med olie og balsamico, herpå anrettes riletten som "kugles" op på salaten og med de marineredeasparges og krydderurter på toppen. |
|
Opskriften er vist 15087 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne