Ørred-paté
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
150-200 gr. reelt ørred- eller laksekød skæres i fine strimler, og lægges til side til at lægge lagvis i pateén.
600 gr. fiskekød køres igennem en kødhakkemaskine.
Farsen røres: Det hakkede fiskekød tilsættes maizenamel. De to hele æg røres i. Tilsæt løg, salt og peber. når farsen er rørt sammen vendes de stiftpiskede æggehvider i, med let hånd. en bageform smøres med olie eller lign. I bunden lægges ca. 1/3 af farsen, det halve af fiskestrimlerne fordeles ovenpå. Igen 1/3 fars og resten af fiskestrimlerne lægges ovenpå. Herefter fordeles resten af farsen i formen. Formen dækkes til med aluminiumsfolie og bager i vandbad i ovnen ca. 60 minutter ved 200 C. Pateén kan spises varm, lunken eller hel kold. Sauce: Den kolde creme fraiche smages til med salt. Dilden klippes i meget små stykker og blandes sammen med agurkeeddiken. der kan pyntes med yderligere dild ovenpå før serveringen. Til retten serveres hjemmebagte grovbrød eller grovboller samt kold smør. |
|
Opskriften er vist 18159 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne