Marinerede ørreder

Marinerede ørreder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
1 kg.fisk (torsk, makrel el. lign.)
1 hakket løg
3 hakkede gulerødder
2 tsk.salt
 
 ørreder:
4 heleregnbueørreder a 4-500 gr.
1 løg i tynde skiver
1 citron i skiver
 dl.tør hvidvin
1 stort bundt persille (evt. også timian)
3 spsk.olivenolie
1 spsk.vineddike
3 helePeberkorn, sorte
4 laurbærblade
3 helenelliker
 
Opskrift:
Kom det hakked løg og de 3 hakkede gulerødder og salt i en gryde. Læg fisken ovenpå og tilsæt ½ ltr. vand. Bring suppen i kog. Suppen skummes og koger herefter under låg ca. ½ time. Suppen sies og stilles til side.

Marinerede ørreder:
Ørrederne renses hele og skylles. Løg og gulerødder skives tyndt. Pensel et ovalt ovnfast fad med olivenolie og kom halvdelen af løgene og gulerødderne ovenpå grøntsagerne og kom resten af løgene og gulerødderne ovenpå sammen med citronskiverne, som fordeles jævnt. Tilsæt den nykogte suppe samt olivenolien, vineddike og hvidvin. Læg et lille bundt persille i hver ende af fadet og tilsæt peber-korn, nelliker og laurbærblade. Det ildfaste fad tildækkes med aluminiumsfolie og stilles i en 200 varm ovn. Når suppen koger slukkes ovnen men fadet skal blive i ovnen endnu 15 minutter. Fadet tages ud og fisken køler af i suppen.

Ved servering anrettes ørrederne på et fad med de kogte grøntsager over og pyntes med citronskiver og persille. Til retten spises varm flutes med koldt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 19282 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu