Marinerede ørreder
Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred Indsendt : Red : |
|
|
Kom det hakked løg og de 3 hakkede gulerødder og salt i en gryde.
Læg fisken ovenpå og tilsæt ½ ltr. vand.
Bring suppen i kog.
Suppen skummes og koger herefter under låg ca. ½ time.
Suppen sies og stilles til side.
Marinerede ørreder: Ørrederne renses hele og skylles. Løg og gulerødder skives tyndt. Pensel et ovalt ovnfast fad med olivenolie og kom halvdelen af løgene og gulerødderne ovenpå grøntsagerne og kom resten af løgene og gulerødderne ovenpå sammen med citronskiverne, som fordeles jævnt. Tilsæt den nykogte suppe samt olivenolien, vineddike og hvidvin. Læg et lille bundt persille i hver ende af fadet og tilsæt peber-korn, nelliker og laurbærblade. Det ildfaste fad tildækkes med aluminiumsfolie og stilles i en 200 varm ovn. Når suppen koger slukkes ovnen men fadet skal blive i ovnen endnu 15 minutter. Fadet tages ud og fisken køler af i suppen. Ved servering anrettes ørrederne på et fad med de kogte grøntsager over og pyntes med citronskiver og persille. Til retten spises varm flutes med koldt smør. |
|
Opskriften er vist 19282 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne