Indbagt havørred
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smuldres i melet.
Salt, eddike, æg og vand tilsættes og dejen æltes godt sammen.
Nu skæres løget i terninger og svitses i margarinen sammen med risene.
Hæld derefter vand ved og læg låg på. kogetid cirka 10 minutter.
Herefter gøres fyldet klar.
Æggene hårdkoges, pilles og findeles.
Kog gerne æggene 8-10 minutter.
Herefter bringes en gryde vand med salt, lidt hvidvin og en dusk dild i kog.
Når vandet koger, lægges den skrabede og rengjorte ørred (evt. ørredstykker) i vand.
Gryden gives et forsigtigt opkog.
Vandet slukkes og fisken står i vandet de næste 20 minutter, hvorefter den tages op.
Nu rulles dejen ud i cirka en bageplades størrelse.
Ørreden, der nu er kold, pilles i små stykker, efter hoved og skindet er fjernet.
Se grundigt efter om alle ben er fjernet!
Fyldet fordeles nu på midten af dejen, læg ris underst og øverst.
Dejen foldes derefter sammen om fyldet, først enderne til sidst de lange sider.
Sammenføjningerne pensles med æg inden brødet sættes i ovnen ved 225, hvor den bages i 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 17245 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne