Grillstegt havørred
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : Red : |
|
|
Ørreden renses og skælskrabes omhyggeligt, inden den skæres i skiver.
Skiver på 3-4 centimeters tykkelse er passende.
Ørredskiverne pensles med spiseolie på begge side og sort peber kværnes over inden skiverne lægges i et ildfast fad.
Fiske skal nu grillsteges 3-4 minutter på hver side (efter tykkelse) og når skiverne er møre, kommes der salt på.
Fisken bør serveres straks da retten ellers bliver tør.
Fadet pyntes med tomater, evt. salatblade og brøndkarse.
Kartofler: Almindelige kogte kartofler. Hakket persille drysses over. Kold "grøn" sauce: Creme fraiche og yoghurt røres med citronsaften. Ravigotte sauce og revet løg tilsættes. Smag saucen til med salt og peber. Inden servering tilsættes dild og persille. Smag saucen til igen, er den blevet for tyk, tilsættes lidt mælk. |
|
Opskriften er vist 18510 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne