Kalorielet Sovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : |
|
|
Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min.
Grøntsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens. Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter. Sovsen er meget god til både fisk kød og fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 23288 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2024-09-11 12:36:41 Den smager aldeles rædselsfuld hvis man forventer en traditionel brun sovs - den smager som det den er: kartofler kogt i bouillon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne