Kalorielet Sovs

Kalorielet Sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lilleløg
2 gulerødder
100 g.selleri
5 dl.bouillon
 salt
 peber
 krydderurter
 
Opskrift:
Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min.

Grøntsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens. Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter.

Sovsen er meget god til både fisk kød og fjerkræ.





karakterer:
Opskriften er vist 23268 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-09-11 12:36:41
Den smager aldeles rædselsfuld hvis man forventer en traditionel brun sovs - den smager som det den er: kartofler kogt i bouillon.