Hele regnbueørreder med rosmarin og hvidløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred Indsendt : Red : |
|
|
Forberedelse:
Gnid bladene af rosmarinkvistene og bland dem med knust hvidløg og 1 spsk olivenolie. Fyld de rengjorte fisk med blandingen og læg dem i et fad. Marinade: Hæld marinaden over og lad fiskene trække i marinade på køl i ca. 3 timer. Grillede kartoffelskiver: Kartoflerne skæres i 1 cm tykke skiver på langs og pensles med olivenolie og kryderier. Dildcreme: Vend den hakkede dild i creme fraichen og smag til med hvidløg, citronsaft, salt og peber. Ved grillen: Begynd med kartoffelskiverne de skal nemlig have et forspring på ca. 15 min. Brun dem over den direkte side og vend dem under stegningen, så de ikke branker. Når de har den farve du ønsker, flyttes de til den indirekte side af grillen, hvor de griller færdige, mens du griller forellerne over den direkte side. Grillristen smøres grundigt med olie – brug evt. et stykke olievædet køkkenrulle. Læg fiskene på den smurte rist over direkte varme og lade dem grille 5-6 min pr. side. Tips: Hvis du skal gøre dig forhåbning om at beholde skindet på fisken, er det vigtigt at du smører risten grundigt med olie - og at du samtidig beholder så meget af marinaden på fisken som muligt. Vær forsigtig når du vender fisken, stik paletten helt ind under fisken fra rygsiden og lirk den forsigtigt fri af grillristens greb. Er ulykken ude og skindet bliver på risten, så smager fisken jo stadig lige pragtfuldt. |
|
Opskriften er vist 42335 gange,
og udskrevet 1329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer patrick - 2010-08-16 09:34:37 det er nok allround eller aromat. anonym - 2008-05-11 12:27:20 Kirsten Hvad er kartoffelkrydderi?? tonny autzen - 2005-01-01 01:01:01 jeg ka bare give jonas ret...det er en herre ret (bøvs) og velbekomme Marga og Jonas (11 år) - 2005-01-01 01:01:01 Jonas: Det smager da bare super godt. Mmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne