Timbaler af rengbueørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred Indsendt : Red : |
|
|
Rens ørredfileten for ben og kom den i en foodprocessor sammen med salt og de 2 æg. Sæt maskinen i gang og tilsæt fløden, mens maskinen kører. Smag til med citronpeber og citronsaft. Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i fiskeblandingen og fordel den i grundigt smurte portionsforme.
Stil formene i en bradpande med varmt vand og bag timbalerne i ovnen i ca. 1 time ved 125 grader. Vend timbalerne ud af formene, lad afkøle og stil dem koldt til serveringen. Pynt hver timbale med 1 tsk. lakserogn. 1 tsk. cremefraiche og en dildkvist. Rør en sauce sammen af resten af cremefraichen, resten af rognene, hakket rødløg og 2 spsk. hakket dild, og smag saucen til med salt og peber. Servér timbalerne med grøn salat, asparges og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 14005 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne H. - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange personer er den beregnet til og hvor store skal formene være? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne