Regnbueørred med hvidtjørn

Regnbueørred med hvidtjørn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Regnbueørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.kartofler
 
 Hvidtjørn
4 stk.regnbueørred
400 g.spinat
12 finthakkede skalotteløg
 Hvidvin og hvidvinseddike
200 g.smør
 
Opskrift:
Kartoflerne koges og vendes lige før servering i lidt smør.

Ørreden renses og i bugen fyldes salt, peber og hvidtjørnblomst og -blade. Steges i smør 7-10 min. på hver side.

Saucen:
Skalotteløgene dampes møre i lidt smør, tilsættes 1/4 dl hvidvinseddike, lad det koge næsten væk og tilsæt så 2 1/2 dl hvidvin.
Lad det koge ind til en tredjedel, heri piskes kolde smørklatter, ca. 125 g, til smagen er blød og behagelig. Vendes med hakkede hvidtjørnblade og -blomster samt salt og peber.

Spinaten vaskes og ristes i lidt smør med salt og peber.

Anret som på billedet eller på et fad med saucen i en skål ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 10525 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu