Broget fisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør fileterne og drys dem med lidt salt og dryp saft af citronen over og stil dem køligt ca. 15 min.
Rul fileterne sammen og stil dem på højkant i et ovnfast fad. Skræl gulerødderne og skær dem i meget små terninger. Kog dem møre i letsaltet vand, tilsat lidt peber, persillen og lidt estragon. De sidste 2 min. koges den fintsnittede porre og den gule peber med. Hæld kogevandet over fisken, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 190 gr. ca. 15 min Når fadet tages ud af ovnen, hældes fiskebouillonen fra og grøntsagerne drysses over fisken, som kan serveres med følgende sovs. Kalorielet Sovs: Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min. Grøntsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens. Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter. Sovsen er meget god til både fisk kød og fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 11346 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne