Broget fisk

Broget fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
640 g.fiskefileter
2-3 gulerødder
1 porre
0.5 gulpeberfrugt
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
2 stilkepersille
 lidt estragon
 
 Sovs:
1 lilleløg
2 gulerødder
100 g.selleri
5 dl.bouillon
 salt
 peber
 krydderurter
 
Opskrift:
Skyl og tør fileterne og drys dem med lidt salt og dryp saft af citronen over og stil dem køligt ca. 15 min.

Rul fileterne sammen og stil dem på højkant i et ovnfast fad. Skræl gulerødderne og skær dem i meget små terninger. Kog dem møre i letsaltet vand, tilsat lidt peber, persillen og lidt estragon. De sidste 2 min. koges den fintsnittede porre og den gule peber med.

Hæld kogevandet over fisken, dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 190 gr. ca. 15 min Når fadet tages ud af ovnen, hældes fiskebouillonen fra og grøntsagerne drysses over fisken, som kan serveres med følgende sovs.

Kalorielet Sovs:
Løg, gulerødderne, selleri rengøres og koges møre i vand ca. 30 min.

Grøntsagerne blendes med lidt af kogevandet til det har en ensartet konsistens. Mosen kommes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber og krydderurter.

Sovsen er meget god til både fisk kød og fjerkræ.





karakterer:
Opskriften er vist 11338 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu