Amerikanske Doughnuts
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
alle ingredienser røres sammen og lad dejen hvile i køleskab 1 time.
Rul dejen ud og udstik med et glasd lav hul med pegefingeren og kog dem gyldne i olie. drys med krymmel glasur eller chokoladeovertræk. |
|
Opskriften er vist 167427 gange,
og udskrevet 2574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (138 stemmer) |
|
Kommentarer En Person - 2014-11-19 18:02:49 Jeg vil ikke ligefrem kalde disse "amerikanske doughnuts", da de mere smager af klejner frem for doughnuts. De smager fint dog. Der kunne også være givet en bedre beskrivelse af fremgangsmåden, så folk der ikke har gjort det før, lettere kan gå til sagerne. Petra 10 år - 2013-05-14 12:06:25 Kan man ikke bage dougnuts og hvor kan jeg finde en opskrift amerikaneren - 2012-04-15 14:32:00 det er ikke amerikanske sara - 2012-03-02 15:47:34 kan man ikke lave den uden muskat??? Emilie - 2011-08-27 12:30:24 Det var første gang jeg lavede doughnuts men det blev en succes:D anonym - 2011-03-18 13:58:54 ajj hvor dejligt joan - 2011-02-21 18:48:06 opskriften gav her 14 stk, jeg erstattede smør flydende stege margerine, og lod det ikke trække og de er blevet super gode Bagerbarn - 2011-02-03 21:29:25 De smager fint, men man skal passe på med ikke at komme for meget kardemomme i. Jeg lavede en dobbelpoition, og det blev til 15 styks. Amanda. - 2010-11-16 10:19:20 hvor mange bliver der ud af opskriften??? for jeg sjkl nemlig lave 30(:' mads l.j - 2010-10-26 15:27:29 skal man bruge citronskal for jeg er allergisk over for citron Ad - 2010-07-29 18:00:00 de ser da ikke særlig lækre ud ?? Karen - 2010-04-13 16:43:33 De smager rigtig godt. Mvh. Karen Benny - 2009-10-18 14:05:01 Udstik med et glad? Hvaba? Karry Kamma - 2009-06-09 15:22:16 Hej.. Jeg har lige smaget de her donots . De smaget faksis god! Min mor baged dem til mig. Hilsen Karry Kamma. matilde - 2009-04-27 17:33:30 hvor mange giver opskriften??? ;) Ronaldinho - 2008-11-12 23:00:15 hvor meget citronskal skal der i jeppe - 2008-05-01 16:45:26 WOW lyder super lækkert. har altid godt ku' lide doughnuts anonym - 2008-03-21 19:22:42 olie steger, olie koger ikke respons til mig Ger'Ed - 2005-01-01 01:01:01 De smager ganske enkelt kun godt, hvis man vrider olien ud af dem bagefter!! DET EN OMMER :P - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget citronskal skal der i ?? Mig - 2005-01-01 01:01:01 Er lidt uerfaren mht friture. Skal man bare komme olie i en gryde og lade det koge? Eller hvordan? Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lige lavet dem og de smager temlig godt ;o) Jeg rullede dem ud til ca. en cm. i tykkelsen og lavede dem vel i ca. 10 cm i diameter. Der blev 10 stk. Og jeg hældte bare vindruekerneolie i en alm. lille gryde. Ikke noget med en frituregryde. Jørgen - 2005-01-01 01:01:01 Kan man lave dem uden en frituregryde? Henni - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange blir der ud af det??? Svar mig, pleace? renedupont - 2005-01-01 01:01:01 Doughnuts er skam fra USA - men måske lige dén opskrift her er fra din familie :-) Line - 2005-01-01 01:01:01 Mig Og Maja Skal Bruge Dem I Hjemkunstskab, Så Håber De Er Gode? Er De Det? Svar Mig? Heeh,, Kyss Line. Josef - 2005-01-01 01:01:01 Doughnuts er opfundet i USA. Det startede med at en mand blev bud, han var på hest og skulle fra posthus til posthus, han mødte en sød pige, på sin rute. men han havde ikke tid til at stoppe hos hende hver gang han kom forbi, for at få en kop kaffe eller en kage. så damen lavede boller/kager med huller i som han kun gribe i luften, mens han red forbi i fuld fart(hun kastede dem op)...ved ikke om det er en skrøne :) Kenneth - 2005-01-01 01:01:01 Hvor tyk skal den udrulled dej være og hvormange stykker bliver der til? hanne - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange giver opskriften Lasse - 2005-01-01 01:01:01 Hvor tyk/tynd skal man rulle dejen ud??? Anna Bjørno - 2005-01-01 01:01:01 Når man er halv amerikaner er det godt at finde de rette mål. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne