Chokoladekage med valnødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen.
Mal nødderne.
Bland nødder, chokolade, mel, kanel og citronskal.
Skil æggene.
Smelt smørret.
Pisk hvider med 50 og blommer med 150 g. sukker.
Pisk 1/3 hvide i æggene, så melet og smeltet smør.
Bland resten af hviderne forsigtigt i til slut.
Hæld dejen i en godt smurt form.
Bag kagen ved 175* i ca. 45 min.
Afkøl kagen i formen natten over.
Tag kagen ud af formen, og del den i 3.
Smør glasur på bundene, og læg kagen sammen.
Rul marcipanen ud til ca. 30 cm.
Læg den på kagen og glat ud i siderne.
Bland chokolade og glasur over vandbad.
Fordel glasuren over kagen.
Pynt med kandiserede appelsiner og valnødder.
|
|
Opskriften er vist 22871 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine: - 2005-01-01 01:01:01 Nej jeg kan heller ikke helt forstå opskriften! Hvor er fremgangsmåden til glasuren og hvilke ingredienser skal man bruge til den? Og hvor meget er "1 plade"? En plade kan jo være 75 g. eller 200 g! Carsten - 2005-01-01 01:01:01 Det er da en utrolig rodet beskrivelse/opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne