Chokoladekage med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 159314 gange,
og udskrevet 4327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (122 stemmer) |
|
Kommentarer Irene - 2016-04-29 13:55:19 Den er bare rigtig god sammen med vaniljeis, en lille cognac og kaffe, så er selv en dårlig middag reddet Onkelhiphop - 2016-01-23 23:12:14 Den bliv perfekt sådan som jeg skrev her under mums, og var fræk og pynte den med italiensk kokos is, den gik rent ind ;) Onkelhiphop - 2016-01-22 15:02:57 Den bliv perfekt sådan som jeg skrev her under mums, og var fræk og pynte den med italiensk kokos is, den gik rent ind ;) Onkelhiphop - 2015-12-30 18:09:04 Nu har jeg læst hva folket skriver, skal lave den til nytårs aften, så det jeg gør er et pift bagepulver, lidt hvid chokolade, og mindre appelsin, vender tilbage i det nye år Godt nyt år Linda - 2012-08-14 19:40:21 Kan man bruge citronsaft i stedet for appelsinsaft monstro? david - 2012-02-05 20:36:24 superlækker,man kan komme 1½ tsk honning/sirup med chokoladesmør Anna Cecilie - 2011-03-31 20:41:26 Total god kage... har bagt den idag til afslutningen på vores linedance hold... og de var vilde med den... kan varmt anbefales.... :op Anna Cecilie - 2011-03-30 20:01:39 Er der nogle der har prøvet at komme glasur på kagen??? og i så fald var det så okay??? Annemette - 2011-03-29 14:19:05 Skal der ikke mere mel i end 60g? Gitte84 - 2011-03-21 14:23:55 Skal der ingen glasur på.? :) Emilie - 2011-03-06 13:34:31 Jeg har lige lavet dejen og puttet den i ovnen, så den er klar til min far kommer hjem. Håber på en god fornøjelse. Skal jeg tage noget glasur på kagen?? mary - 2010-10-25 23:57:46 Rigtig lækker kage. Fulgte opskriften, men tilføjede en smule bagepulver. Den bagte i 45 min. Dejen smager også himmelsk - ad chokolademousse.. mette - 2010-08-10 20:37:19 super dejlig kage.. også go med hvide chokolade stykker i :) anonym - 2010-05-28 13:00:52 skal chokoladen være smeltet når den skal ned til smøret Bettina - 2010-02-24 12:55:09 Er kagen fryse egnet??? Glæder mig til at høre hvad de syntes om den på jobbet. :-) maria533kage-pige - 2010-01-13 16:40:41 Det var en god kage skulle jeg sige fra min klasse de kunne godt lide den og jeg var ogs[ glad for den <3 ... sovsedamen - 2009-08-26 16:45:08 et strøg bagepulver gør underværker for kagen. Men ellers en ekstra ordinær god kage med et specielt men godt eksotisk pift. ferb - 2009-08-23 08:26:11 fedt men lidt for meget ting Anna - 2009-07-10 14:49:45 Nogle som ved, om det smager godt med glasur på kagen? Og hvis - hvilken slags? Anna - 2009-07-10 14:47:26 Lyder rigtig lækkert! Skal til at lave den her om en time. Glæder mig til den forhåbentlige fornøjelse. :-) jenni - 2009-05-03 17:37:23 ved ik hvor meget mel der skal i men jeg synes at 60g er alt for lidt!!! mille - 2009-04-19 17:29:39 hvor meget mere mel skal der i? camilla - 2009-03-12 19:57:17 Super lækker kage. Den skal jeg helt sikkert bage igen. the champ - 2008-12-05 18:44:02 super god men der er lidt for meget appelsin Randers - 2008-07-16 - 2008-07-16 19:19:38 Om der er for lidt mel er der ingen kommentar til. Nu prøver jeg at bage kagen, men er parat med mere mel - hvis! Astrid. - 2008-04-06 14:10:12 Øjjj.. Den må jeg prøve (: jenni - 2008-03-23 10:06:17 der er gået noget galt i den opskrift der er ik nok mel i !!!!!! tinke 20 år - 2008-02-11 17:38:19 uhmm læker smag den Eva ( En anden end Eva'en som skrev før ) :P ? - 2008-01-20 21:02:26 Lyder god... Har lyst til at lave den, men min mor kan ikke lide kager?!?! Nuggi - 2008-01-14 19:33:19 Uden tvivl min yndlingskage! bald - 2008-01-01 18:02:52 alt for på trængende appelsin smag, så der skal nok bruges noget mindre! mig - 2007-12-30 14:28:38 jeg vil sige der skal mere mel i... anonym - 2007-12-10 19:04:50 skal der ike bege pulver iå den hæver Rita - 2007-10-28 16:37:28 En kage der imponerer alle lise - 2007-10-11 15:57:23 en 4érer lise - 2007-10-11 15:56:35 den er ikke specielt nemmere at bage end andre kager! W - 2007-06-08 16:43:35 Bedste kage - ever ! Per - 2007-04-23 10:58:23 Til mette: Flyt kagen et par riller op så. sasja og annemette - 2007-03-28 10:26:15 4 Mette - 2007-03-15 13:04:52 Min blev brændt, på nederste hylde efter 45 minutter på 175 grader... Ikke varmluft... Sikker på at der er det helt rigtige? Eva - 2007-03-03 12:56:10 Den lyder lækker men hvad med bagepulver? Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne