Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kryds i toppen af tomaterne og blancher dem i kogende vand så skallen slipper - læg dem i iskoldt vand og pil dem. skær dem i kvarte.
Skræl græskarret, tag kernene ud og skær kødet i store tern. Pil løget og hak det groft. Pil hvidløg. I en stor tykbundet gryde varmes lidt olie op. Karryen "brændes" af i olien. Løg og hvidløg tilsættes, hvorefter græskarternene og tomaterne tilsættes. Det hele sauteres til græskarret bliver "uldent" at se på. Ingefær tilsættes. Bouillon hældes på og suppen koger til alt er mørt - ca. 30-40 min. Suppen blendes, smages til med salt og peber, og der spædes eventelt med lidt vand, hvis den er for tyk. Server med en klat flødeost i hver portion. Giv frisk brød til |
|
Opskriften er vist 51550 gange,
og udskrevet 1699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2015-10-02 17:51:28 Pragtfuld suppe. Den bliver lavet igen. Preben - 2014-11-30 17:33:46 Blendet suppe af diverse grøntsager er altid godt. For at give lidt mere smag kan man tilsætte enten lidt bacon (ristet på panden) eller pinje-/solsikkekerner ligeledes ristet på en tør pande. Og giv den gerne gas med løg og hvidløg - det kan man næsten ikke få for meget af! Iben, Måre - 2011-09-20 17:40:28 Det er en skøn og krydret suppe! Jeg brugte 1 stk øko dåse tomat og tørret Ingefær fra Urtekram i stedet for de 2 friske varianet. Fungerer super god og gav god og fin smag! Og dejligt nu og da at kunne springe over hvor gærdet er lavest :-) Jeg følger i øvrigt ikke rådet om en klat flødeost i hver portion - men bruger i stedet for Thiese Fraiche 9 % i stedet for... Uhm, det smager :-) Tiller - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker suppe -også selvom man nøjes med et fed hvidløg solvejg.olsen - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig god suppe at få varmen på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne