Hokaidosuppe

Hokaidosuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hokaidosuppe, billede 4 Hokaidosuppe, billede 1 Hokaidosuppe, billede 2 Hokaidosuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Hokkaido græskar Hokaido er et lille orange græskar med flot orange kød.
Beregning på renset vægt.

1 hokaido vejer ca 800 gram renset vægt.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Tamarindsauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Tamarindsauce er en soyasauce som også sælges under navnet tamari soy sauce.
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Løget pilles og skæres i små tern. Hokkaidoen rengøres, deles i to og kernerne fjernes. Hokkaidoen skæres i mindre stykker.

Løget svitses let i lidt olivenolie. Hokkaido, vand samt lidt salt hældes i gryden. Suppen koger nu ved svag varme under låg ca. 45 min.

Suppen pureres og smags til med tamari og havsalt.





karakterer:
Opskriften er vist 86466 gange,
og udskrevet 1422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1167 (277 kcal)
KJ pr. Pers. 194 (46 kcal)
Vægt ialt 2100 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 55 KJ (13 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-23 18:57:29
Brugte citron i stedet for tamarin og det er bare en fantastisk suppe. Server hvidløgs bruchetta til og det er en fredag værdigt.

  -   2018-02-23 15:35:11
Vildt god i sin enkelhed. Vi elsker den.

  -   2011-10-14 13:15:34
hvad er tamari?

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og lækker opskrift!