Hokaidosuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget pilles og skæres i små tern. Hokkaidoen rengøres, deles i to og kernerne fjernes. Hokkaidoen skæres i mindre stykker.
Løget svitses let i lidt olivenolie. Hokkaido, vand samt lidt salt hældes i gryden. Suppen koger nu ved svag varme under låg ca. 45 min. Suppen pureres og smags til med tamari og havsalt. |
|
Opskriften er vist 86473 gange,
og udskrevet 1422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (47 stemmer) |
|
Kommentarer linette - 2018-02-23 18:57:29 Brugte citron i stedet for tamarin og det er bare en fantastisk suppe. Server hvidløgs bruchetta til og det er en fredag værdigt. Linette - 2018-02-23 15:35:11 Vildt god i sin enkelhed. Vi elsker den. sarah - 2011-10-14 13:15:34 hvad er tamari? Suz - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lækker opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne