Lam bourguignon

Lam bourguignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.bacon
1 løg
1 fedhvidløg
1 gulerod
750 g.lammehals i skiver
3 dl.rødvin
1 spsk.tomatpure
1 tsk.salt
 peber
250 g.champignon
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Bacon klippes i strimler og ristes. Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet. Kødet tilsættes og brunes.

Rødvin, tomatpure, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min.

Hakket persille drysses over.

Serveres med løse ris eller flutes og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18296 gange,
og udskrevet 636 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-16 22:43:19
Dejlig ret,- det er nødvendigt at tage grøntsagerne op, medens man bruner kødet.