Lam bourguignon
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bacon klippes i strimler og ristes. Løg, hvidløg og gulerod skæres i terninger og svitses i baconfedtet.
Kødet tilsættes og brunes.
Rødvin, tomatpure, salt og peber tilsættes og retten småkoger i 1 time. Champignon skæres i skiver og koges med de sidste 5 min. Hakket persille drysses over. Serveres med løse ris eller flutes og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 18241 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2012-02-16 22:43:19 Dejlig ret,- det er nødvendigt at tage grøntsagerne op, medens man bruner kødet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne