Vild mørbrad med bønner og gratinerede kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden blandes, og mørbraderne lægges heri i mindst 8 timer, gerne 12 - 16 Vend dem af og til.
Tag mørbraderne fra marinaden, og tør dem godt af. Brun dem i smør på alle sider i en dyb pande med låg, dæmp varmen, og steg dem under låg i 15 minutter. Tag kødet op, og pak det godt ind i stanniol og viskestykker. Kom den siede marinade i stegesaften på panden, og kog ind med skalotteløgene til 1/3. Tilsæt fond og kog igennem. Jævn saucen med smør og roquefort, eller smag til med ribsgele og jævn med maizena (suverænt, saucen bliver til ren kunst!) Server kødet i skiver med saucen og tilbehøret. de friskkogte bønner vendes i smør med finthakkede skalotteløg, til de er gennemvarme. |
|
Opskriften er vist 17430 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2005-01-01 01:01:01 Kartoffelterningerne er det ikke det vi andre kalder for flødekartofler bare i terninger? Joan - 2005-01-01 01:01:01 er det svine- eller oksemørbrad?? Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Det smager helt vild godt og sovsen er fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne