Vikingbøf
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraderne skæres i små skiver, der brunes på panden, som bagefter koges af med suppen. Saucen tilberedes. Kødet simrer i saucen i ca 30 til 45 minutter. Skal stå i et døgns tid før genopvarmning/servering. Pyntes med strimler af letkogt grøn eller rød peber.
Serveres med pommes frites + dressing Italian over fintsnittet kinakål og agurk |
|
Opskriften er vist 17369 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer JB - 2011-12-15 09:25:43 Hvorfor ikke bruge skinkekød eller skært svinekod til retten istedet for at ødelægge fin svinemørbrad ved at lade det simre 30-45 minutter???!! Birger - 2007-09-24 11:07:28 Vikingbøf- smagen kommer meget bedre igennem, når den opvarmes de(n) næste dag(e)! - Så synes jeg også, at det var rigtig godt, når man på Restaurant Viking fik Vikingbøf serveret med tilbehør: Kommen (hel), kokosmel, rosiner, salt, peber, karrypulver, paprikapulver, - ja, jeg tror faktisk, der var flere "krydderier" i små skåle samlet på en bakke! Uhm! Anni Wacht - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor skal retten stå et døgn, inden den serveres? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne