Vikingbøf

Vikingbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinemørbrad
125 g.margarine (evt. lidt mindre)
 
 Sauce:
5 dl.piskefløde
2.5 dl.suppe af oksekødbouillon-terning
1 løg
1 fedpresset hvidløg
1 spsk.karry (med top)
2 spsk.paprika
1 tsk.sukker
70 g.Tomatpure, koncentreret
 lidt salt
 
 
Opskrift:
Svinemørbraderne skæres i små skiver, der brunes på panden, som bagefter koges af med suppen. Saucen tilberedes. Kødet simrer i saucen i ca 30 til 45 minutter. Skal stå i et døgns tid før genopvarmning/servering. Pyntes med strimler af letkogt grøn eller rød peber.

Serveres med pommes frites + dressing Italian over fintsnittet kinakål og agurk





karakterer:
Opskriften er vist 17369 gange,
og udskrevet 390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-15 09:25:43
Hvorfor ikke bruge skinkekød eller skært svinekod til retten istedet for at ødelægge fin svinemørbrad ved at lade det simre 30-45 minutter???!!

  -   2007-09-24 11:07:28
Vikingbøf- smagen kommer meget bedre igennem, når den opvarmes de(n) næste dag(e)! - Så synes jeg også, at det var rigtig godt, når man på Restaurant Viking fik Vikingbøf serveret med tilbehør: Kommen (hel), kokosmel, rosiner, salt, peber, karrypulver, paprikapulver, - ja, jeg tror faktisk, der var flere "krydderier" i små skåle samlet på en bakke! Uhm!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor skal retten stå et døgn, inden den serveres?