Tile ala Birgitta (mørbrad)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Tø spinaten op i vand, lad det rande over, klem alt vand ud.
Skær kødet i ca. 21/2 cm tykke skiver. Bank dem let, steg mørbrad i margarine i panden, ikke helt gennemstegt, salt og peber. Læg mørbrad på et fad, til de er afkølet. Tag sovsepulver i en gryde med den kolde bouillon (vand + terning). Kog op mens du pisker. Lad det blive fingervarmt, og rør creme fraiche, sennep, hvidløg og basilikum. Rør godt! Den bliver lidt tyndere. Bred spinaten ud i usmurt ovnfast fad. Lig mørbraden og rejer ud (gem lidt rejer tilbage til pynt). Bred den lunkne sovs ud over og hæld reven ost. Sæt den i ovnen ved 225 grader C i ca. 20 - 25 minutter. Hæld lidt rejer og paprika over. |
|
Opskriften er vist 11966 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne