Svinemørbrad stegt som vildt 02

Svinemørbrad stegt som vildt 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad, afpudsede
 salt
 peber
 
 Lage:
1 flaskerødvin
5-8 knuste enebær
1 hakket løg
 
 Sovs:
50 g.smør eller olie
5 dl.vand eller bouillon
 majsmel til jævning
 rødvin fra lagen
 evt. fløde
 
 
 
Opskrift:
Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen 1/2-1 døgn.

Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. 1/2 time.

Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde. Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over.

Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs.





karakterer:
Opskriften er vist 41359 gange,
og udskrevet 992 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Alle tiders scoremiddag