Svinemørbrad stegt som vildt 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen 1/2-1 døgn.
Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. 1/2 time. Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde. Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over. Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs. |
|
Opskriften er vist 41359 gange,
og udskrevet 992 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2005-01-01 01:01:01 Alle tiders scoremiddag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne