Svinemørbrad med roqueforsauce

Svinemørbrad med roqueforsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
12 halve pærer (fra dåse)
 salt
 peber
1 spsk.smør
100 g.roquefort
30 g.kryddersmør
2.5 dl.fløde
 lidt cayennepeber
1 spsk.frisk, hakket estragon eller persille
 
Opskrift:
Pærerne skæres lidt flade så de bedre kan stå (det afskårne kan kommes i udskæringen fra kærnehuset) i et pyreksfad eller lignende i en varm ovn (ca 80 grader). Mørbraden skæres lidt på skrå i 12 lige tykke skiver. krydr med peber og steg dem kort på begge sider. Tag dem af panden læg et stykke på hver pærer kom salt på og stil det varmt i ovnen. Kom osten på pande og fordel den med en gaffel kryddersmør og fløde kommes ved. Lad det koge ind ved svag varme under stadig omrøring, smag forsigtig til med lidt cayennepeber. Sovsen hældes over kød og pærer. Pyntes med estragon eller petersilie.

Serveres med nudler eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 14020 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
har du spist mange af dem?