Svinemørbrad med roqueforsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skæres lidt flade så de bedre kan stå (det afskårne kan kommes i udskæringen fra kærnehuset) i et pyreksfad eller lignende i en varm ovn (ca 80 grader). Mørbraden skæres lidt på skrå i 12 lige tykke skiver. krydr med peber og steg dem kort på begge sider. Tag dem af panden læg et stykke på hver pærer kom salt på og stil det varmt i ovnen. Kom osten på pande og fordel den med en gaffel kryddersmør og fløde kommes ved. Lad det koge ind ved svag varme under stadig omrøring, smag forsigtig til med lidt cayennepeber. Sovsen hældes over kød og pærer. Pyntes med estragon eller petersilie.
Serveres med nudler eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 14078 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2005-01-01 01:01:01 har du spist mange af dem? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne