Svinemørbrad med hakkede mandler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens mørbraden for sener og skær den halvt igennem. Rens champignon. Befri mandlerne for skallen og hak dem i små stykker. Hak persillen.
Brun champignon i en gryde. Hæld mandlerne, portvin, fløde og persille i og lad dette simre en fem minutter. Læg mørbraden i et smurt ildfast fad og hæld champignon blandingen i revnen på mørbraden. Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i en god halv times tid. Serveres med ovnstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 45041 gange,
og udskrevet 1348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-04-01 19:13:07 For at få en tykkere sauce kan saucen koges lidt længere i gryden uden låg, og der kan bruges madlavningsfløde i stedet for piskefløde. karin - 2005-01-01 01:01:01 rødvin er rigtigt godt. Saucen har tendens til at blive lidt tynd. Brug ikke for meget fløde Jeannette - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god, kan også bruge rødvin i stedet for portvin!!! Kristian - 2005-01-01 01:01:01 Ris passer også godt til denne ret. Deanie - 2005-01-01 01:01:01 Speciel men meget lækker ret. (Mon ikke det kun er en bakke champignon der skal bruges?) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne