Svinemørbrad med hakkede mandler

Svinemørbrad med hakkede mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svinemørbrad med hakkede mandler, billede 4 Svinemørbrad med hakkede mandler, billede 1 Svinemørbrad med hakkede mandler, billede 2 Svinemørbrad med hakkede mandler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 storsvinemørbrad
1 kg.champignon
1 stor kop hakkede mandler
1 dl.portvin
2.5 dl.fløde eller lidt mere
 persille hvis man synes
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens mørbraden for sener og skær den halvt igennem. Rens champignon. Befri mandlerne for skallen og hak dem i små stykker. Hak persillen.

Brun champignon i en gryde. Hæld mandlerne, portvin, fløde og persille i og lad dette simre en fem minutter.

Læg mørbraden i et smurt ildfast fad og hæld champignon blandingen i revnen på mørbraden.

Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i en god halv times tid.

Serveres med ovnstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 45041 gange,
og udskrevet 1348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-01 19:13:07
For at få en tykkere sauce kan saucen koges lidt længere i gryden uden låg, og der kan bruges madlavningsfløde i stedet for piskefløde.

  -   2005-01-01 01:01:01
rødvin er rigtigt godt. Saucen har tendens til at blive lidt tynd. Brug ikke for meget fløde

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig god, kan også bruge rødvin i stedet for portvin!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Ris passer også godt til denne ret.

  -   2005-01-01 01:01:01
Speciel men meget lækker ret. (Mon ikke det kun er en bakke champignon der skal bruges?)