Svinemørbrad med gorgonzola
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Brun mørbraden, krydr med salt og peber og steg den 15 - 20 min. Rør gorgonzolaen ud i lidt fløde. Blandingen i en tykbundet gryde og tilsæt resten af fløden samt den revne mozzarella. Varm igennem under piskning (jævn evt. med maizena udrørt i vand). Smag saucen til med salt, peber og cognac. Anret pasta, fine mørbradskiver og stegte tomater med saucen over samt ristede valnødder.
|
|
Opskriften er vist 20500 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne