Svinemørbrad à l'orange med rom
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør mørbraden med køkkenrulle og drys salt og peber på.
Skræl en appelsin, skær det hvide af skallen og skær den i meget tynde strimler og kog dem 5 minutter i vand. Si vandet fra og gem strimlerne til saucen. Pres saften af appelsinerne. Brun mørbraden på alle sider i fedtstof i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og rom og lad kødet stege 7-8 minutter, vend det og steg 7-8 minutter på den anden side. Tag kødet op og læg tildækket et sted. Kog saucen ned til ca. 3 1/2 dl. Tilsæt piskefløden og jævn med majsstivelse rørt med koldt vand. Smag til med salt og peber. Si saucen. Skær kødet i 12-16 stykker og kom dem i saucen. Tilsæt appelsinstrimlerne og sukkerærter i skrå strimler og kog retten igennem. Kan serveres med frisk pasta og broccoli. |
|
Opskriften er vist 37122 gange,
og udskrevet 847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-28 11:02:35 en meget forvirrende opskrift Linux - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave - relativ hurtig, og FANTASTISK smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne