Svinemørbrad à l'orange med rom

Svinemørbrad à l'orange med rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svinemørbrad à l Svinemørbrad à l Svinemørbrad à l Svinemørbrad à l
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukkerærter
   
Opskrift:
Tør mørbraden med køkkenrulle og drys salt og peber på.

Skræl en appelsin, skær det hvide af skallen og skær den i meget tynde strimler og kog dem 5 minutter i vand. Si vandet fra og gem strimlerne til saucen. Pres saften af appelsinerne.

Brun mørbraden på alle sider i fedtstof i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og rom og lad kødet stege 7-8 minutter, vend det og steg 7-8 minutter på den anden side. Tag kødet op og læg tildækket et sted.

Kog saucen ned til ca. 3 1/2 dl. Tilsæt piskefløden og jævn med majsstivelse rørt med koldt vand. Smag til med salt og peber. Si saucen.

Skær kødet i 12-16 stykker og kom dem i saucen. Tilsæt appelsinstrimlerne og sukkerærter i skrå strimler og kog retten igennem.

Kan serveres med frisk pasta og broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 37122 gange,
og udskrevet 847 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8422 (2005 kcal)
KJ pr. Pers. 2105 (501 kcal)
Vægt ialt 1788 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 471 KJ (112 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-09-28 11:02:35
en meget forvirrende opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem at lave - relativ hurtig, og FANTASTISK smag