Laksefrikadeller
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Hak laksefileten og bland farsen med de groftrevne gulerødder og squash.
Tilsæt melet, krydderierne og lidt citronsaft.
Hvis det ønskes kan der tilsættes lidt sennep efter smag.
Frikadellerne steges på en tør pande til de er gyldne.
Rør en sauce af følgende: 2 dl. Ylette blandet med 1 tsk. dijonsennep og 1 tsk. citronsaft, smagt til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 38533 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte Hansen - 2014-01-05 21:22:34 Skal ærterne med i farsen?? Mikkel ;) - 2010-05-10 20:56:48 Prøvede med rådet med peberfrugt fordi jeg ikke er den helt store tilhænger af squash - Kæmpe succes! :) 10 Cecilia Gade - 2005-01-01 01:01:01 Vi skiftede saucen ud med en gang spinat, og squashen ud rød peber . Resultatet var bare supergodt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne