Svinemedalion Florentin med bagt kartoffelmos og ostesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i bøffer på ca. 3 cm. Bacon kommes omkring, steges i olivenolie ca. 5 min. på hver side.
Herefter steges tomatbådene. Spinaten skæres groft, svitses i lidt margarine, krydres med salt og peber. Medaljonerne anrettes på spinaten, hæld Mornaysauce over. Pyntes med tomat. |
|
Opskriften er vist 12961 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Konrad - 2011-12-26 23:17:12 lækker lækkrere lækkrest nam hvor smagte det brilliant..... Dette var en stor smags oplevelse... Den smagte så godt at jeg lavede en portion mere til dagen efter.. selv om jeg godt kunne spise den med det samme... hehehe.. 11 point herfra :) bibi - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor findes denne opskrift under søgning på bagt kartoffelmos? Mulle - 2005-01-01 01:01:01 Ja... hvor er kartoffelmosen martin - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er kartoffelmosen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne