Schweinefilet Bachus
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen varmes op til 200 C.
Sener og fedt skæres fra mørbraden, den vikles med bacon som gøres fast med tandstikkere. Kødet brunes på en pande på alle sider og sættes derefter i en høj gryde ind i ovnen, hvor det steger i 15 min. Mørbranden tages ud og holdes varm. Løgene svitses i grydens resterende fedt. Herefter hældes fløden i gryden og det hele koges ind (reducerer) til det halve. Tilsæt vinin og lad det hele simre på lille blus. - krydres. Bacon tages nu fra mørbraden og skæres i små strimler, hvorefter det sættes til side. Druerne brasseres let i smørret og holdes varme. Mørbraden skæres i 2 cm tykke skiver, inden de lægges på de varme druer. Baconstruímlerne drysses over kødet og til sidst hældes sovsen over. Garneres med friskhakket persille.
|
|
Opskriften er vist 8254 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anna - 2005-01-01 01:01:01 der blev raabt bravo, det siger vist det hele. Nem og virkelig virkelig laekker, jeg lavede det dog med lynstegte grönne bönner i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne