Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær mørbraden i 10 stykker på et par cm og bank dem flade med bagsiden af hånden.
På hver mørbradskive lægges et par blade rosmarin, salvie eller timian. Omvikel med parmaskinke og fæst evt. det hele med en tandstikker. Brun kødet hurtigt på panden i smør og olivenolie, drys salt og peber på. Kødet steger for svagere varme 3-4 minutter. Tages af panden. Sauce: Hvidvin hældes på panmden som tilsættes hakkede valnødder og gorgonzola og saucen koges op. Salat: Hæstebønnerne bælges og blancheres. bønnderne sauteres og smuttes så ud af den læderagtige hinde. Sjalotteløg og peberfrugt snittes fint og det hele blandes sammen og olivenolie dryppes over. |
|
Opskriften er vist 70347 gange,
og udskrevet 1231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2010-03-10 19:52:10 Denne ret er undervurderet. Jeg elsker den, den smager fantastisk...og med den rette krydrede italienske vin er det en himmelsk oplevelse...skal klart lave den igen. ck - 2005-01-01 01:01:01 en ret der smager himmelsk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne