Rødvinskogt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits bacon i stor jerngryde, tag baconen op svits champignon i fedtet og tag op.
Rens mørbraden for fedt og hinder, krydder med salt (ikke for meget, baconfedtet er salt i forvejen) og peber. Brun mørbraden i baconfedtet ved stærk varme, skru ned for varmen og hæld rødvin ved, så mørbraden er 1/3 - 1/2 dækket. Lad mørbraden simre i ca. 30 min. Tag den op, pak den i stanniol og lad den hvile mens du laver sovs. Sovs: Tilsæt og varm bacon og champignon i rødvin/fedt, tilsæt fløde. Jævn og giv kulør, smag til med salt, peber og citronskal og saft. Mørbraden skæres i tynde skiver, anrettes på fad med en smule sovs over. |
|
Opskriften er vist 86354 gange,
og udskrevet 3241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (67 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-01-25 14:16:48 Skal den marineret rå Tina vilhelmsen - 2017-01-04 19:40:39 Det smager super godt. Vi kom også løg og peberfrugter i samt 1 hel flaske rødvin. Bestemt ikke sidste gang vi laver denne ret 😊😊 monica og martin - 2014-02-22 12:01:29 Saucen er simpelthen SÅ vanvittig lækker! Kan klart anbefales:) Sabrina - 2012-09-27 19:02:52 Jeg har lavet denne ret i nogle år efterhånden og den blir kun bedre og bedre med tiden .. Det er en sikker vinder når man skal ha gæster :P Tina - 2012-03-10 20:30:02 Kan varmt anbefales :-) tilføj lidt skalotteløg når i Svitser bacon i stor jerngryde, tag baconen op svits champignon i fedtet. Det giver god smag :-) lillian nielsen - 2009-05-29 12:22:16 retten var virkelig skøn når mørbraden lå i rødvinslage natten over/ hilsen lillian mudi - 2005-01-01 01:01:01 min datter lavede denne ret i går til min fødselsdag og den er pragtfuld og blev rost til skyerne af alle gæster.også nem at gå til! Maj-Britt - 2005-01-01 01:01:01 Min farmor var helt vild med denne ret :-) glemte dog fløden, men det smager godt uden og citronen ligeså. men var stadig go' uden. og den er meget nem at lave anne bech - 2005-01-01 01:01:01 Supernem - god gæstemad. Lang marineringstid er bedst. Lars - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at lade den marinere natten over i rødvinen, så bliver den god. !! - 2005-01-01 01:01:01 smager dejligt - også selvom der ikke er brugt citron i sovsen lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 alletiders, pas dog på med citronen, det kan hurtigt blive for meget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne