Pastabac
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbrad, varmes i smør på panden. Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden. Herefter kommes små broccolibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande. Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornaysauce. Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min. Og så er det klar til servering. |
|
Opskriften er vist 15439 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne