Pastabac

Pastabac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern
1 stor bakke champignon
1 Broccolihoved
1 Mornaysauce
5 dl.piskefløde
 Revet Mozzarellaost
2 pk.frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde
 
 
Opskrift:
Svinemørbrad, varmes i smør på panden. Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden. Herefter kommes små broccolibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.

Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande. Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornaysauce. Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min.
Og så er det klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 15439 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu