Mørbradschnitzler med valnøddesauce

Mørbradschnitzler med valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.svinemørbrad
 salt
 peber.
50 g.smør
2 spsk.olie
20 bladebasilikum
2 fedhvidløg
30 g.valnøddekerner
2.5 dl.piskefløde
200 g.pastaskruer
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden og i tynde skiver og krydr med salt og peber. Varm smør og olie og rist kødet ved stærk varme 2 min på hver side. Tag dem af mens saucen laves.

Hak basilikum, de pillede fed hvidløg og valnødderne og rist det i fedtstoffet i 2-3 min. Hæld fløden på og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber.

Kog pastaskruerne i vand i 10 min og hæld vandet fra. Varm kødet i den varme sauce i 2-3 min og server med pastaskruerne til.





karakterer:
Opskriften er vist 10878 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu