Mørbradschnitzler med valnøddesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden og i tynde skiver og krydr med salt og peber.
Varm smør og olie og rist kødet ved stærk varme 2 min på hver side. Tag dem af mens saucen laves.
Hak basilikum, de pillede fed hvidløg og valnødderne og rist det i fedtstoffet i 2-3 min. Hæld fløden på og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Kog pastaskruerne i vand i 10 min og hæld vandet fra. Varm kødet i den varme sauce i 2-3 min og server med pastaskruerne til. |
|
Opskriften er vist 10878 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne