Mørbradret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Mørbradene afpudses og skæres ud til bøffer, der brunes i smør på panden og lægges i et ovnfast fad. Champignonerne renses, skæres i skiver, svitses i smørret og fordeles i fadet sammen med aspargesene (de friske koges først). Panden koges af med ca. 1.5 dl aspargesvand, der tilsættes tomatpuré og piskefløde og smages til med salt og peber. Retten sættes ca. 15 min. i ovnen, der er forvarmet til 230 grader.
Serveres med aspargeskartofler, ris eller flûtes. |
|
Opskriften er vist 35932 gange,
og udskrevet 757 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Anette Jensen - 2021-02-03 07:33:09 Nem ret - smager altid godt også dagen efter - Rigtig god "gæsteret". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne