Mørbradret

Mørbradret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hver mørbrad
250 g.champignon
200 g.asparges (friske)(el 1 ds.)
1 dl.tomatpuré
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 smør
 
 
Opskrift:
Mørbradene afpudses og skæres ud til bøffer, der brunes i smør på panden og lægges i et ovnfast fad. Champignonerne renses, skæres i skiver, svitses i smørret og fordeles i fadet sammen med aspargesene (de friske koges først). Panden koges af med ca. 1.5 dl aspargesvand, der tilsættes tomatpuré og piskefløde og smages til med salt og peber. Retten sættes ca. 15 min. i ovnen, der er forvarmet til 230 grader.

Serveres med aspargeskartofler, ris eller flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 35932 gange,
og udskrevet 757 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-03 07:33:09
Nem ret - smager altid godt også dagen efter - Rigtig god "gæsteret".