Mørbradkoteletter med pasta og tunfiskesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær den afpudsede mørbrad i tykke skiver og pres dem let ud med hånden. Steg dem i brunet smør og olie 4-5 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme.
Mos tunfisken sammen med lidt af fløden og findel den i blenderen med resten af fløden. Kog panden af med bouillon og lad den koge lidt ind, før tunmosen kommes på og varmes igennem. Smag til med salt og peber og hæld den ved kødet.
Drys med hakket persille og servér med snittede oliven og kogt, frisk pasta.
|
|
Opskriften er vist 10768 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne