Mørbradfad med peberflødesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden deles i 8 stykker og bankes ud til bøffer. Brunes i smør og lægges i et ildfast fad.
Løg snittes fint og svitses på panden og hældes over mørbraden. Bacon ristes til det er sprødt og hælds over mørbraden. Vend cocktailpølserne på panden og lægges til side på en tallerken. Champignon renses og deles i kvarte, ristes på panden og hældes over mørbraden. Peberfrugterne snittes i små firkanter og svitses i smør på panden, når de har fået 3-4 minutter hældes vand og fløde ved. Lad det simre et par minutter og jævn det let med maizena-majsstivelse. Hæld sovsen over mørbraden. Hæld cocktailpølserne over rettet inden den sættes i ovnen. Retten skal stilles ind i en forvarmet ovn ved ca. 170 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Serveres sammen med salat eller krydret kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 82044 gange,
og udskrevet 3684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2011-12-17 18:24:13 Superduper mad, jeg synes der manglede lidt smag, men min kæreste var helt vildt med det. Kan helt sikkert anbefales :D Lav maden med noget dejlig rødvin så er det bare rigtig hyggeligt.. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne