Mørbrad i gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Højtid: Valentinesdag Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbraden skæres i 8 bøffer. Vikl et stykke bacon om hver bøf og krydr med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep.
Porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter til bøfferne/bacon er brunet. Roquefort og gorgonzola smeltes i en gryde med piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne. Retten står i ovnen ca. 20 min. mere. Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flutes. |
|
Opskriften er vist 74699 gange,
og udskrevet 2594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Lauritsen - 2021-09-13 20:49:15 Helt fantastisk velsmagende ret. Det er ikke sidste gang, den bliver laver herhjemme. June - 2012-02-26 20:54:15 Jeg svitser porrer sm m 250 g grofthakkede champignons og 2 røde peberfrugter inder jeg lægger alle grøntsagerne i bunden af fadet. Det smager dejligt og giver flere grøntsager i retten :) Per - 2009-03-21 10:22:17 Prøv evt. med parma-/serranoskinke i stedet uuuuuhm. liselotte - 2008-10-21 18:03:18 jeg har lige lavet retten og brugt 40 g roquefort og 120 g gorgonzola og retten smagte og lugtede så voldsomt af ost, at ingen i familien kunne spise retten, der skal bruges betydeligt mindre g ost Per - 2006-12-21 07:48:02 Jeg brugte kun gorgonzola. Jeg serverede ris til på billedet, men tror pastaen ville have passet bedre til. rene - 2005-01-01 01:01:01 det lyder rigtig lækker det må jeg prøve at lave til min kærste bjari - 2005-01-01 01:01:01 er også god med grøn salat og bagt kartoffel Helene - 2005-01-01 01:01:01 Velsmagende for inkarnerede ikke-skimmelost-spisende gæster bente - 2005-01-01 01:01:01 så er man da helt sikker på at retten er gennemstegt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager også godt med ovnstegte kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne