Mørbradbøffer med champignonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens svampene og skær i kvarte.
Skær mørbraden i ca. 1 cm. tykke skiver mens en stegepande varmer (meget) op. Kom en klat smør på panden og brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det lunt. Kom svampene på panden og lad det stege til der kommer væske ud af svampene og de er helt slatne. Hæld fløden over og rør rundt, tilsæt salt og peber efter behov og lad det simre i 5-10 minutter. Server med kartofler og evt. hvidløgsflute og salat. |
|
Opskriften er vist 117179 gange,
og udskrevet 2573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer jeef - 2012-07-19 07:27:21 jeg syntes det er en vild god ret og et stor hit hjemme ved os... vi har også prøvet at komme lidt bacon i tern i sammen med svampene og det er bare vild godt.... En super god og nem ret at lave og har lavet den flere gange... Conny - 2011-02-26 23:37:13 1 cm tykke svinemørbrad er alt for små, de skal skæres i 2-3 cm. tykkelse, og stedes 1 minut på hver side. Champignongsaucen skal laves i forvejen og overhældes bøfferne, der KUN skal stå på panden i max. 5 minutter - ellers bliver de alt for tørre og næsten uspiselig. De skal være medium steget, så kraften IKKE er trukket ud af bøfferne. For lang tid - ødelægger alle bøfferne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne