Mørbradbøf med sesam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden og skær den i 8 stykker, som bankes let med håndroden. Krydr med salt og peber og vend dem i sesam.
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem i 20 min uden salt. Rens porrerne og skær dem i ringe på skrå. Skyl dem og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-pisker. Tilsæt smør og mælk og smag til med salt. Hæld vandet fra porrerne og vend dem forsigtigt i mosen. Brun mørbradbøfferne i halvdelen af den meget varme margarine og skru ned til svagt blus. Steg dem 3 min på hver side. Anret kartoffelmosen på et varmt fad og garner med bøfferne. Smelt resten af margarinen i fedtstoffet fra stegningen til det er smukt gyldent, og server det til bøfferne. Skær rødkålen i tynde strimler og bland den med groft revne æbler. Rør olie og citronsaft sammen og vend salaten dressingen. |
|
Opskriften er vist 11742 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne