Mørbrad med sennep-estragonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Mørbrad skæres i små skiver, der bankes flade. De smøres med dijonsennep på den ene side, og drysses med estragon. Læg dem på panden med sennepen nedad og brun dem. Imens smøres sennep og drysses estragon på den side der vender opad. Vend skiverne og brun dem. Tag dem op, læg dem i et idfast fad, kog panden af med piskefløde, og hæld det over skiverne i fadet. Sæt det hele i ovnen ca 15 minutter ved 175 grader.
Ris, prøv f.eks. Brugsens blanding af vilde ris og parboiled ris. |
|
Opskriften er vist 46247 gange,
og udskrevet 933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-10-18 17:15:42 Den ret har jeg lavet gennem mange år, men jeg har masser af bløde løg i + Ravigottesause. Det gir en fantastisk smag anonym - 2017-07-04 14:37:27 Den er et sikkert hit Linda Skjødt - 2016-07-30 17:43:31 Den opskrift har vi også altid fulgt - bare med sød fransk sennep i stedet. Smager virkelig skønt med ris til 😁 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne