Torskesalat

Torskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torskesalat, billede 4 Torskesalat, billede 1 Torskesalat, billede 2 Torskesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
85 g.kogt kold torsk
 
 Dressing:
2 tsk.mayonnaise
0.5 dl.A38
 Karry
 salt
 peber
 citronsaft
 evt. sødemiddel
 
1 dl.finthakket kinakål
1 skivesandwichbrød
 
 Pynt:
 rejer
 sort stenbiderrogn
 tomat
 citron
 dild
 
Opskrift:
Torsken som er kogt i en god kogelage, findeles og befries for ben og skind.

Mayonnaisen, A38 og krydderierne røres godt sammen og smages til. Torsk og kinakål vendes forsigtigt i. Må gerne trække nogle timer.

Serveres på ristet franskbrød og pyntes med rejer, stenbiderrogn, tomat, citron og dild.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Torskesalat

karakterer:
Opskriften er vist 97669 gange,
og udskrevet 2468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-02 13:51:14
Salaten er rigtig god, jeg undlod kinakål og tilsatte asparges, lidt hakket æg og yoghurt